Kontakt

Pranaflow erbjuder kurser i yoga och meditation och mindfulness, i grupp eller individuellt. Fokus ligger på fullständig närvaro i nuet och på mental och andlig träning. Individuellt vägledning och hjälp under kurserna - alla är vi olika men alla kan yoga och meditera!

Jag erbjuder också yogisk massage som terapi, men lär också ut detta: Ring om du är intresserad få instruktioner och praktik, det räcker med att ni är några stycken.


Jag även erbjuder också kurser i mindfulness.
Det är utifrån en väl utprovad vetenskaplig teknik, Mindfulness-Based-Stress-Reduction (MBSR), som visat positiva resultat på utbrändhet och stress.

Och för dig eller din arbetsgrupp som är intresserad och vill ha både TEORI OCH PRAKTIK erbjuder jag föreläsningar där du får veta mer om yoga eller mindfulness och meditation, varvat med prova-på-övningar.


 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta Kristina helst via e-post:
info@pranaflow.se

eller:
073-530 530 1

Jag är bortrest 1-15 janauri, men därefter når du mig igen!

 


FOTO: Lennart Lundgren

 

Jag som håller i kurserna heter Kristina och har utövat kundaliniyoga i  9 år. Jag är internationellt certifierad meditations- och yogalärare Level 1 och Level 2, programinstruktör mindfulness, biolog och M.Sc. in Toxicology.

Jag upptäckte yogan, mindfulness och meditation vid en tidig  morgonyoga ( sadhana ) - sedan var jag fast! För mig är yoga, mindfulness  och meditation framför allt ett redskap för en ökad närvaro och medvetenhet i vardagen. Enkla meditiva tekniker har också gett mig energi och livskraft i svåra situationer.